Бүгін «Түркістан Ахмет Ясауи» кәсіби колледжінің «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығының «Аспазшы» біліктілігі бойынша оқитын ТКА-0921 және ТКА-1123 тобы студенттері өздері тәжірибеде болған «Rixos Turkistan», «Karavan Saray», «Сандық», «Ясауи» ұлттық асханаларында үйренген тағам түрлерінің бір бөлігімен демонстрациялық форматта таныстырды.
Тәжірибе «Түрлі тәсілдерді қолдана отырып азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізу» және «Ашытқы қосылған қамыр мен одан өнімдер дайындау» пәндері бойынша жүрді.
Білім алушыларымыздың кәсібінің нағыз шебері болуына тілектеспіз!
Comments are closed